Tjenis penis

Shoo:) jag har inte skrivit på ett tag, men det har inte hänt något liksom... Just nu är jag me bella, för mamma ska ha nån kör-kurs(sjunga, inte köra) förra veckan hade jag terränghoppning med bönan, och jag hoppade allt, det är väl det, vi har sytt ett nytt täcke te bella... jag orkar inte skriva mer, chiao
//ellen:)

Bilder från lördag och söndag !

Hej hej !
Ellen suuuger verkligen på att blogga ! Men jag lovade ju att lägga in bilder från lördagen och söndagen så jag lägger in dom nu = )



























































/ Emmi www.heiskanens.blogg.se


Ballerina

Nu är det inte så att jag har ätit ballerina(även om jag inte skulle ha något emot att göra det...) men jag är så jävla trött, och om man lyssnar ordentligt på ordet BALLErina så förstår man vad jag menar:) igår målade jag mina naglar med mitt nya nagellack, och när det vart mörkt typ LYSTE dom, så grymt coolt asså:) reflexnaglar..! Så nu sitter jag framför Emmis data o knappar på alla tangenter med mina najsiga reflexnaglar:) sajk, vi vaknade vid typ elva, vi va uppe te tre nånting o kolla på "wild child" och "role models" dom va superb... så nu har jag ätit falukorv och makaroner, mums:) jag giller mitt nagellack.., supermycket, superdupermycket:) jag ska måla ett till lager, jag har redan två lager, men det är typ lite genomskinligt så man ser allt skit under naglarna jag ska ta bort alldeles strax, så fort jag har skrivit klart... vilket är snart, vilket är nu...
    Pruitt luktar fis, hon e ful som en gris(men grisar e ju söta..? va ska jag skriva istället..?) //ellen:)

Nattbloggar !

Hej hej alla som är fortfarande vakna ; ) !
Jag och Ellen har precis kollat klart på filmen ''Wild Child'' ; ) . Jag kollade på min iPod hur mycke klockan var och då står det 03.05 och jag bah : WTF ? Och jag sa det till Ellen och hon bah : Oftah ? Jag bah : Det står så ! Så jag kolla på datan och min mobil , så var den inte det ^^ . Haha , faaan va' rädd jag blev ^^ . Aja , vi ska se den andra filmen nu ; ) .
Puss
/ Emmi och Ellen www.heiskanens.blogg.se = )

Shopping för pappas pengar:)

Jag fick 2000 att ahndla kläder för, så efter ridningen så stack jga o emmi te farsta o handla, jag köpte två tjock tröjor, två t-shirts, ett par byxer, två reflex-färgade nagellack, en ny mascara och en coverpen, jag älska mina nya kläder:) det va superkul, i början va jag seg o köpte ingenting, men efter ett tag kommer jag igång o kan inte slutaaa..!:) emmi handlade lösnaglar som jag satte på, men så lossna de hela tiden när vi cyklade o käka pizza... mindre bra... först skulle jag måla hennes naglar, men deh blev inte så bra...:) jag är inte så haj på att måla naglar precis:) be mej aldrigatt göra deh...:)
  hejhopp gummisnopp//ellen:)

Emmi gästbloggar !

Hej hej !
Idag ska jag och Ellen ut och shoppa i stan tror jag ; ) . Ellen kommer ju hit och såklart kommer det bli en tok kväll . Jag menar , hallåååå , it's Emmi and Ellen , daaahhh ! Skojja ^^ . Haha , men i alla fall jag ska tvinga Ellen att blogga , loooovar det ! Bilder kommer komma på min blogg och Ellens blogg = ) . Aja , vi hörs säkert flera gånger till för Ellen suuuger på att blogga ; ) .
Puss
// Emmi www.heiskanens.blogg.se


Universums bästa låtar Topp 10

1.Jonas Brothers-Fly with me (den enda perfekta låt som någonsin gjorts, perfekt helt enkelt)

2.Papa Roach-Lifeline (är ett måste när man sitter vid datan)

3.Green Day-21 Guns (ja, jag stavar det Green Day, inte Greenday...)

4.All Time Low-Weightless (till ochmed videon är bra!)

5.Papa Roach-Scars (den är grymt, grymt bra, fantastisk)

6.Yiruma-River flows in you (det är piano, jag veet, men den e fin)

7.Green Day-Boulevard of broken dreams (en klassiker, en av få bra)

8.All time low-Memories that fade like photographs (så bra, ack så bra)

9.All time low-Stay awake (mmmmmmmmums)

10.
Jonas Brothers-Black keys (den kom sent, aj, men jag orkar inte skriva om)


bönor och begravningar

Nu har det gått ett tag sen jag skrev senast... jag är lat, jag vet:) jag har bytt ridgrupp till en på lördagar, en
H3-H4, idag hade jag bönan igen, fast vi red ut så han la sej inte ner, sen red vi på dressyrvolten, han gick jättefint o på tygeln o allt hela lektionen:) imorsen, väckte mamma mej o sa att jag skulle städa kaninburen:( så kollade jag hos gerblisarna, o fridis har dött, så nu har jag två kvar:( igår hade tova tjejkväll, de va superkul, vi hade en vem  vet mest om tova-tävling o ja vann, såklart:) så kolla vi lite på film o så:) just nu sitter jag bara o tråkar o lyssnar på papa roach, hollywood whoar, för att stödja er i era liv, ska jag göra listor på världens bästa låtar åt er:)
 KRAAAAAAAM// ellen:)

Bilder !

Förr förra helgen var Ellen hos mej , hon sov hos mej . Och hon har inte lagt upp alla bilder som när t.ex. När jag sov hos henne i Tumba . Eller när hon sov hos mej förr förra helgen . Så jag tänkte lägga upp dom bilderna = ) .

OBS !
Kom ihåg att dom mesta är drivbilder = ) !









































Ellen du är inte bara min bästavän ! Du är min , själsfrände , syster och barndomsvän .
Jag älskar dej , Ellen bästavän ♥

/ Emmi www.heiskanens.blogg.se


Emmi gästbloggar .. Igen !

Hej hej bloggen !
Jag vet att Ellen inte skriver mycket , men erkänn att hon suger på att blogg . Aja , Ellen frågade i helgen om jag och Bella ville följa med till Östersund (till hennes morfar) och åka skidor och skridskor = ) . Men det är på Sportlovet . Ellen skulle egentligen sova hos mej i fredags men det blev inte så .. Hon skulle ha ridning på lördagen kl.11.00 och det tar typ två timmar hemifrån mej att till ridningen och då kan jag förstå om Ellen hellre vill stanna hemma .. Men att hon inte kunde skippa en lektion fattar jag inte . Aja , hoppas hon skriver mer .
Puss
/ Emmi www.heiskanens.blogg.se

RSS 2.0