to stallet..!

Idag va ja ledig o åkte te stallet, jag hade terränghoppning:) jag fick Cyprus o det gick asbra tills puh som var framför fick damp när vi skulle hoppa röd-blå däckhindret o backade in i Cyprus som tvärt vände o halv-skenade fram till de andra hästarna o sprang nästan på Annica, min ridlärare, pinsamt värre... sen åkta ja till pappa o sen te emmi som ja e hos nu:)

:) bästa lektionen hittills:)

Austin Powers Goldmember:)Austin Powers Goldmember-filmen vi såg på enelskan:)


Tomorrow i´ll be free from school..!

Yaaaaaay..! imorron e de ingen skolaaaa, jag ska lägga mej sent ikväll, sen ska ja va i stallet hel dan imorron:) VI HAR HOPPNING!!! hoppas jag får Cyprus elr Gitano Z:) elr Pinoocchio... fast det kmr ju aldrig hända:( o på Söndag fyller ja ÅÅÅÅÅR!!! OMG!!! 14, YAAAAAY!!! PRESENTEEEER..! aja, nu vet alla att jag fyller år:) i da på engelskan kolla vi på Austin Powers "goldmember", faaan va naaaajs!!! jag älskar dom filmerna, precis i stil med min torra humor:) på lunchen körde vi burken, igen, tova o ja sprang runt hela skogen o gömde oss på parkeringen, men pu såg mina skor under bilarna, bara för at jag har målat vita blommor me tipp-ex... dumma pu... så burka hon mej... duuum puuuu..! så hadde vi matte-prov, jag klarar det väl som vanligt... :) tur att jag e bra på nått i skolan:) just nu sitter en hund i mitt knä så det e lite svårt att skriva... hon envisas ju med att slicka på mina armar hela tiden... och på datorn... mamma kmr få damp... men nu hoppa hon ner, yees:) näää, nu ska ja kolla på film:)
                                                               Grosses Bises, Ellen:)

Hola mina geeks

idag var en vanlig tråkdag i plugget, amal(eeeeuw) klev på en humla med flit för att han e en äcklig turkgubbe(jag är inte rasse, men han är äcklig, och han är turk) så när jag o alla tjejer kom en minut sent till SOn vägrade peter(eeeeuw) släppa in oss, fast man ska ha 3 minuter på sej..! Så alla körde burken medans vi väntade, sen på engelska kolla vi på austin powers:) richard är den bästa manliga lärare jag någonsin haft, helt klart:) o på svenskan sjön alla tjejer för tovis som fyllde år:) kram o grattis på dej tova<333 sen åkte ja te HM o handlade upp presentkortet jag fick av mamma me 500 kr, det vart 6.50 kvar... aja, vad får man presentkort för..?
                                                                  see ya, kramz ellen:D

Måste.. sovaa

igår sov bella över, till idag, vi kolla på en skräckfilm, barnhemmet, den va asläbbigt. Jag höll på att pinka på mej:S vi köpte asmykt godis, läsk, pommesfrites o.s.v... det va fett najs:)

yaaaaaay:)


Faan va najs:)

ja e juh grymast, kolla på emmells.blogg.se o se alla mina najsiga bilder ja tog me emmi :D om du har bdb, kolla på     
da-squirrel, don´t forget it..! gå o duscha, kramz ellen :)


RSS 2.0