Halloween fest = P

Hellu Ellens blogg !
Igen är det Emmi här . Ellen är hemma hos sin pappa och fixar med hennes Halloween fest . När klockan är 15.15 ska jag nog dra dit ! Vi ska fixa oss och sånt tillsammans hos henne . Ska bli kul ! Det är övernattning oxå = P . Fick låna kameran av pappa ! Men nu ska jag fixa mej klart och sen ska jag nog dra till Ellen ! I förrgår sov jag hos Ellens , men vi sov hos hennes mamma . Det var kul ! Igår var vi på henns stall i hela tre timmar . Jag blev galen . Det var hopptävling , så Ellen vann två priser . Men vi hörs och Ellen kommer skriva nån gång . Happy Halloween !
Pusshej
/ Emmi www.heiskanens.blogg.se


Pictures

Hellu !
Emmi här .. Igen ! Ellen sa att hon skulle blogga men tydligen inte . Jag ska lägga in bilder från igår och idag , det är därför jag bloggar på hennes blogg just nu . Idag har vi varit i Farsta C för att på lördag är det ju Halloween och då ska Ellen ha Halloween-födelsedags fest . Ellen fyllde ju år 31 maj (samma dag som min katt ;) . Ellen köpte ett par tights och jag köpte två linnen , på en av dom står det ''Trick or treat'' och på den andra är det ett hjärta som är sönder och det står ''HeartBroken'' . Men nu ska jag inte babbla , jag ska lägga in bilder . Ni kan läsa mer på min blogg www.heiskanens.blogg.se . Vi hörs säkert en gång till !
Puss
/ Emmi







Haha = D






Min nya tröja Trick Or Treat och Ellens nya tights !




Andra tröjan HeartBroken (tröjan är stor som faan !)
































En fågel fastnade i mitt glashus ..

helluuuu:)

är hemma hos emmi o kollar på simpsons:) vi har varit o handlat på willys, lite godis, glass o läsk:D senare ska vi nog kolla på nån film o svulla:)
shuuuuuudåå//ellan xD

Ellen kommer hit

Hej hej Ellens besökare !
Just nu sitter jag och väntar på att Ellen ska komma hit . Hon är hos sin mamma just nu , men hon kommer snart . Igår var Ellen och red och så var hon hundvakt till sina hundar . Och i lördags var Ellen i Globen och kolla på ''Walking with dinosaurs'' . Hon ringde mej om jag kunde komma dit inom en halvtimme , men jag kunde inte och jag skulle ha två kompisar som skulle sova hos mej . Hon blev fett lack för att jag inte kom ! Biljetten kosta 500 kr/st så jag kan fatta varför . Men det är det jag vet som hänt Ellen ! Vi kommer säkert höras flera gånger till , men Ellen kommer skriva i bloggen sen när hon kommer hit . Vi hörs !
Puss
/ Emmi www.heiskanens.blogg.se

Bilder !

Nu kommer bilderna från hela helgen . Ellen skrev ju att jag skulle lägga in bilderna , så nu gör jag det . Ha det bra !
Puss
/ Emmi www.heiskanens.blogg.se








09.00 på morronen -.-'




































Jag Älskar dej , Bästavän ♥











Farsta C

Hejhopp, nu har jag varit i farsta me emmi o handlat... :) här är lite bilder på det jag köpte:D

Cubus, 129:-



Cubus 99:-



Cubus 159:-



Hare gött:D
//ellen:)

farsta c

Hello!
Är fortfarande hemma hos Emmi:) vi ska dra till farsta c för att köpa tröja. Jag ska köpa en ''die brat die'' tröja :P men nu ska vi till pappa för att hämta pengar :)

Hejjdåå/ellen

PS...
Emmi kommer lägga in bilder på bloggen senare:)


emmi är dum :'(

nu tvingar hon mej att blogga igen:( men jag vill ju kolla på totally speis..! hallååå?! idag hade jag markarbete på ridningen o jag fick glenn!!! :D emmi frös under hela lektionen(MOAHAHAHAHAHAHAHAHA, HÄÄÄMD!!!!) nu ORKAR inte jag bogga mer, blä blä blä,
bajsbarn//ellen

Chillivippen

hejhopp, nu sitter jag hos emmi igen o bloggar, jag har upptäckt att jag bara bloggar när det är under mordhot... Snart börjar jonas-serien<333 hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ha nej men jag orkar inte skriva nått, jag gör det när det är skit på tv

Bajsbajs//ellen

Ellen kommer hit !

Hej hej Ellens besökare !
Ellen kommer hem till mej i morrn . Hon ska sova hos mej hela helgen , på lördag har hon ridning så då kommer jag följa me henne till ridningen . Ååååhh , vilken jobbig morron det kommer vara . Men jag ville bara säga det till er . Hon kommer blogga , det kommer jag se till .
Puss
/Emmi www.heiskanens.blogg.se

Jag vet vart hon e !

Hej hej !
Emmi här ! Jag vet vart Ellen e . Hon är hos sin mamma , men anledningen till att jag inte kunde få tag på henne var för att hon hade skaffat nytt nr . Jaa , det var ju kul . Ringde henne faktiskt igår och fick veta det ! Får se när jag träffar henne igen , ska tvinga henne att blogga som faan . Jag har ju haft min blogg i ett år snart (en månad kvar) och jag har bloggat varje dag med 4-5 inlägg . Men Ellen skriver bara ibland ! Det här var inte Ellens grej i alla fall . Men vi hörs nån gång igen . OCH NÄR ELLEN SKA BLOGGA !
Ha det !
/ Emmi www.heiskanens.blogg.se

Var e hon ?

Hej hej !
Emmi här ! Jag vet faaan inte var Ellen är . Var e hon ? Hennes mobil funkar inte och hon var hos mej typ i onsdag - torsdag för att hennes brorsa hade hennes nycklar och ingen var hemma så hon kom hit . Ellen har klippt lugg ! Aja , vi hörs säkert 100000 ggr till och Ellen fortsätter i den här takten .
Puss

/Emmi www.heiskanens.blogg.se

RSS 2.0